Home » Glas

Glasbewerking

Bent u op zoek naar een specialist in glas die u kan helpen met glasbewerking? Dan bent u bij glashandel Glas Voorthuizen in Barneveld aan het juiste adres. Wij zijn een glasbedrijf in Barneveld dat u van dienst kan zijn bij diverse soorten glasbewerking. Van zandstralen tot buigen, niets is onmogelijk bij ons glasbedrijf in Barneveld!

Z

Deskundig advies

Z

Specialist op het gebied van glas

Z

Glas snijden op maat

Glas Voorthuizen is u van dienst bij verschillende soorten glasbewerking

Glashandel Glas Voorthuizen in Barneveld is het bedrijf van Richard van Ginkel en Hans van Middeldorp. Zij hebben meer dan twintig jaar ervaring in de glasbranche en kunnen zichzelf hierdoor een specialist in glas noemen.

Glas is een mooi product om mee te werken. Van tafelblad tot douchedeur en van een winkelpui tot een speciaal gebogen ruit, het kan allemaal bij ons glasbedrijf in Barneveld. Wij voeren onder andere de volgende soorten glasbewerking uit:

  • Snijden: Een gekke vorm als een ovaal en driehoek of een traditionelere vorm, het is allemaal mogelijk. U geeft aan welk model u wilt en wij snijden het voor u op maat;
  • Slijpen: Glas is van nature scherp, maar wij kunnen het glas op maat slijpen zodat het een gladde, vlakke en schuine zijde heeft. Dit wordt vaak gebruikt voor spiegels, deuren en legplanken;
  • Boren: Een gat in een gasplaat boren is voor ons als specialist in glas geen enkel probleem. Heeft u een glazen douchedeur waar een handvat in moet passen of wilt u kleine deurtjes in uw vitrine. Het kan allemaal bij onze glashandel in Barneveld;
  • Zandstralen: Door het zandstralen van glas kunnen we het glas dof maken. Wilt u een ruit of spiegel laten zandstralen met een tekst of tekening? Dat is geen enkel probleem. Ook dan kan ons glasbedrijf in Barneveld voor u doen;
  • Buigen: Gebogen glas wordt vaak gebruikt in serres, maar ook in toonbanken en draaideuren. Het buigen van glas verreist de nodige kennis en ervaring en die vindt u bij Glas Voorthuizen, de specialist in glas.

U kunt bij Glas Voorthuizen ook terecht voor diverse soorten glas. Hierbij moet u denken aan veiligheidsglas, facetglas, isolatieglas en glas-in-lood. Wij kunnen u hierdoor in veel gevallen uitstekend van dienst zijn.

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in diverse soorten glasbewerking die glashandel Glas Voorthuizen in Barneveld u kan bieden? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar het telefoonnummer: 0342-745720. U vindt ons kantoor aan de Nijverheidsweg 3 in Barneveld en daar bent u uiteraard van harte welkom!

Bekijk ook:

Gat in glas maken
Gebogen glas op maat
Glas laten snijden op maat
Glas rond snijden
Glazen deur op maat
Scharnier douchedeur kapot
Specialist in glas
Spiegel op maat Barneveld
Spiegel op maat laten maken
Veiligheidsglas kopen

Vrijblijvend informatie aanvragen

Adres

Nijverheidsweg 3
3771 ME Barneveld

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
7:30 - 16:30

Vrijblijvend een offerte aanvragen?