Home » Glas » Scharnier douchedeur kapot

Scharnier douchedeur kapot

Is de scharnier van uw douchedeur kapot, waardoor de deur van uw douchecabine niet meer goed open of dicht kan? Het is heel vervelend als uw badkamer hierdoor steeds blank komt te staan wanneer u gedoucht heeft. Gelukkig heeft Glas Voorthuizen een oplossing. Wij maken graag een complete douchedeur voor u op maat, zodat u weer zonder problemen geniet van een verfrissende douche.

Z

Deskundig advies

Z

Specialist op het gebied van glas

Z

Glas snijden op maat

Kies voor een simpele oplossing wanneer de scharnier van uw douchedeur kapot is

Wanneer de scharnier van uw douchedeur kapot is, lijkt het misschien het eenvoudigst om de scharnier te vervangen. Maar waar vindt u de juiste scharnier, in de juiste maat? En wat kost het om de scharnier te vervangen? In veel gevallen is het goedkoper om de gehele douchedeur te vervangen. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen van uw douchedeur op maat.

De juiste afwerking en glassoort voor uw douchedeur

Wanneer de scharnier van uw douchedeur kapot is en u daarom een nieuwe douchedeur wilt laten maken, kiest u voor een specialist als Glas Voorthuizen. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe douchedeur de juiste afwerking krijgt. Wij slijpen uw douchedeur bijvoorbeeld graag voor u, zodat er geen scherpe randen aan zitten. Ook maken we de douchedeur van veiligheidsglas, zodat u zich niet snijdt aan glasscherven wanneer er onverhoopt een ongelukje gebeurt met uw douchedeur.

Laat uw douchedeur maken door de specialist

Een douchedeur moet goed afsluiten en veilig zijn afgewerkt. Ook is het belangrijk dat de deur is gemaakt van veiligheidsglas. De douchedeuren van Glas Voorthuizen voldoen gegarandeerd aan deze eisen. Zo’n kwalitatief hoogwaardige douchedeur wilt u toch ook? Bel daarom 0342-745720.

Bekijk ook:

Spiegel op maat laten maken
Veiligheidsglas kopen
Glas laten snijden op maat 

Vrijblijvend informatie aanvragen

Adres

Nijverheidsweg 3
3771 ME Barneveld

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
7:30 - 16:30

Vrijblijvend een offerte aanvragen?