Home » Wat doen wij?

Wat doen wij?

Wat doet Glas Voorthuizen precies?

Wij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers en wij informeren u graag over ons dienstenpakket. Bij Glas Voorthuizen staan we voor het leveren van kwaliteit. Daarbij zorgen wij voor een hoge diversiteit in onze dienstverlening. Vragen over uw specifieke hulpvraag? Neem dan contact met ons op.

Overzicht diensten:

Snijden

Glas snijden? Wij regelen het voor u. Denk aan het op maat snijden van een ruit, spiegel of bijvoorbeeld glazen plaat voor een tafel.

Meer info

Slijpen

Glas is behoorlijk scherp. In bepaalde gevallen is het fijn als de randen van het glas geslepen zijn. Daarom maakt glas slijpen deel uit van ons dienstenpakket.

Meer info

Boren

Boren in glas kunt u beter overlaten aan specialist Glas Voorthuizen. Waarom? U wilt uiteraard voorkomen dat het glas breekt.

Meer info

Zandstralen

Met zandstralen zorgen wij voor prachtige opschriften op glas. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trofeeën. Afbeeldingen zijn ook mogelijk.

Meer info

Veiligheid

Het zetten van veiligheidsglas is erg fijn in bepaalde situaties. Denk aan douchedeuren of legplanken. Wij maken het op maat voor u.

Meer info

Gehard

Gehard glas leveren wij op maat. Bijvoorbeeld voor uw legplanken, vitrines en meer. Extra stevig en veilig.

Meer info

Isolatie

Helaas leven we in een land waar het nogal eens koud kan zijn. Isolatieglas nodig in Barneveld of omstreken? Schakel ons in. 

Meer info

Buigen

Voor serres, draaideuren of bijvoorbeeld toonbanken: het buigen van glas is handig in deze situaties.

Meer info

Glas in lood

Glas in lood blijft populair. Wij kunnen ervoor zorgen dat glas in lood onder andere beter beschermd is door dubbele ruiten.

Meer info

UV lijmen

Het haaks op elkaar lijmen van glasplaten is goed mogelijk met UV lijmen. Dit is handig bij juweliers stolps, winkelbalies of bijvoorbeeld bijzettafels.

Meer info

Lamineren

Het lamineren van gebogen glasplaten en vlakke glasplaten zorgt voor extra stevigheid en een mooie uitstraling. Glas Voorthuizen regelt het.

Meer info

Accessoires

Ook accessoires als deurbeslag, ophangmechanismes voor spiegels en isolatiemateriaal bieden wij u aan.

Meer info

Interesse in de dienstverlening van Glas Voorthuizen? Vraag een offerte aan

Als glasbedrijf Barneveld, Amersfoort en op meer locaties is het altijd fijn om te kunnen rekenen op uiteenlopende diensten. Benieuwd waar u bij ons qua kosten aan toe bent?