Home » Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Glas specialisten tot uw dienst!

Voor glas Barneveld, glas Voorthuizen of waar dan ook in onze omgeving: een echte specialist is soms lastig te vinden. Of het nu gaat om glas laten snijden, glas slijpen of anders: Glas Voorthuizen staat klaar en werkt op persoonlijke wijze. Even voorstellen is daarom belangrijk wat ons betreft!

Aangenaam: wij zijn Richard van Ginkel en Hans van Middendorp. Met ruim 20 jaar ervaring in de glasbranche, hebben wij ervoor gekozen om gezamenlijk te starten met Glas Voorthuizen. Onze passie voor glas kunnen wij op deze manier vormen in ons eigen bedrijf. En juist door onze ruime ervaring, is de dienstverlening erg breed. Gaat het om zandstralen? Het maken van veiligheidsglas of isolatieglas? Wij weten onze weg ermee. Glas Barneveld, glas Voorthuizen of bijvoorbeeld glas laten leveren in Amersfoort? Het maakt niet uit: wij denken graag met u mee.

Wij staan graag voor u klaar en zorgen altijd voor maatwerk! Direct vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of vraag een offerte aan:

Waar kunt u bij Glas Voorthuizen zeker van zijn?

Of u nu voor glas Barneveld, glas in Voorthuizen of bijvoorbeeld glas in Amersfoort gaat: glas is voor ons een begrip. Wij werken volgens bepaalde normen die ons kenmerken:

f

Kwaliteit en maatwerk

Met 20 jaar ervaring in de glasbranche kunt u erop rekenen dat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij leveren maatwerk en zorgen dat u altijd op de juiste manier geholpen wordt.

Verschillende glasdiensten

Bij ons kunt u rekenen op brede dienstverlening als het gaat om glas. Op die manier ondersteunen wij verschillende soorten klanten, op verschillende manieren. Diversiteit is belangrijk bij Glas Voorthuizen.

Betaalbaarheid

Kwaliteit van dienstverlening betekent bij Glas Voorthuizen gelukkig niet dat u astronomische prijzen betaald. Wij zijn nuchtere ondernemers en dit merkt u aan de prijsstelling.

Betrouwbaarheid

Maken wij een afspraak met u? Dan kunt u er 100 % vanuit gaan dat wij voor u klaar staan. Daarnaast denken wij graag met u mee.

Aan de slag met Glas Voorthuizen

Interesse in de ‘glasdiensten’ van Glas Voorthuizen? Met het aanvragen van een offerte weet u direct waar u aan toe bent.