Home » Wat doen wij? » Buigen

Buigen

Glas buigen bij Glas Voorthuizen

Glas buigen bij een echte specialist? Net als bij andersoortige diensten van Glas Voorthuizen (zandstralen of bijvoorbeeld glas boren), weten wij bij glas buigen waar we het over hebben. Met onze ruime ervaring zorgen we voor een passend resultaat. Heeft u een gebogen glasplaat nodig voor een serre, een draaideur of bijvoorbeeld toonbank? Glas Voorthuizen staat als glasbedrijf Barneveld voor u klaar. Vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

N

Kwaliteit staat voorop

Op welke manier u glas ook laat buigen bij ons, kwaliteit staat voorop. Wij gebruiken enkel de beste technieken en materialen voor onze werkzaamheden.

N

Verschillende vormen glas buigen

Bij ons kunt u rekenen op diverse dienstverlening. Heeft u als bakker een gebogen glasplaat als toonbank nodig? Of als kantoorpand een draaideur? Wij regelen het!

N

Maatwerk bij Glas Voorthuizen

Wij luisteren goed naar uw hulpvraag en vertalen deze naar het product. Wilt u glas laten buigen? Dan doen wij dat precies zoals u dat verwacht en hebt aangegeven.

N

Betaalbaar glas buigen

De kosten voor glas buigen liggen bij Glas Voorthuizen laag. Op die manier kunnen verschillende soorten ondernemers/particulieren gebruik maken van onze diensten!

Vraag een offerte aan voor glas buigen

Interesse gekregen in onze dienstverlening? Precies weten wat de kosten zijn? Vraag dan een offerte op maat aan!