Home » Glas » Glas laten snijden op maat

Glas laten snijden op maat

Wanneer u glas wilt laten snijden op maat, kunt u uitstekend terecht bij Glas Voorthuizen. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in glas en kunnen u van dienst zijn bij vrijwel alles omtrent glas. Met meer dan 20 jaar ervaring in de glasbranche kunnen de werknemers van Glas Voorthuizen u uitstekend helpen bij bijvoorbeeld het laten snijden van glas op maat!

Z

Deskundig advies

Z

Specialist op het gebied van glas

Z

Glas snijden op maat

Glas Voorthuizen: de specialist die u kan inzetten voor het laten snijden van glas op maat

Glas snijden op maat is een nauwkeurige klus en kunt u dan ook het beste laten uitvoeren door een specialist. Wilt u een rechthoekige ruit? Een ovaal? Een ronde vorm? Of toch liever een driehoek? Wij snijden het voor u op maat. Maar ook voor het slijpen, boren, buigen en zandstralen van glas bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast de werkzaamheden aan glas, plaatsen we ook diverse soorten glas. Hierbij moet u denken aan veiligheidsglas, facetglas, isolatieglas, glas-in-lood en gesmolten glas. Ook kunnen wij glas UV lijmen en lamineren we glas.

Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar de beste partij die u glas op maat kan laten snijden? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0342-745720. Ons kantoor is gevestigd aan de Nijverheidsweg 3 in Barneveld en daar bent u van harte welkom! Neemt u contact op met ons?

Bekijk ook:

Gebogen glas op maat
Glas rond snijden
Specialist in glas

 

Vrijblijvend informatie aanvragen

Adres

Nijverheidsweg 3
3771 ME Barneveld

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
7:30 - 16:30

Vrijblijvend een offerte aanvragen?