Home » Glas » Specialist in glas

Specialist in glas

Glas Voorthuizen is een echte specialist in glas. Wij hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van bijzondere werkzaamheden aan glas, zoals het snijden, slijpen of boren van glas. Ook voeren wij werkzaamheden uit die echte expertise vereisen, zoals het zandstralen van glas of het buigen ervan. Bij het zandstralen van glas wordt het glas dof gemaakt. Handig wanneer u ergens een ruit wilt plaatsen, maar toch wat privacy wenst. Ook leuk: laat een ruit of spiegel zandstralen met een tekst of tekening. Zo heeft u een uniek object in uw interieur.

Z

Deskundig advies

Z

Specialist op het gebied van glas

Z

Glas snijden op maat

Laat glas in een bijzondere vorm snijden door de specialist in glas

U kunt bij ons niet alleen terecht voor simpele handelingen met glas, maar ook voor wat ingewikkelder projecten draaien wij onze hand niet om. Zo snijden wij glas in elke gewenste vorm, ook in niet standaard vormen als een ovaal of driehoek. Daarna slijpen wij het glas graag voor u, zodat er geen gevaarlijke scherpe randen ontstaan.

Verschillende soorten glas mogelijk

Als specialist in glas voeren wij onze werkzaamheden uit met verschillende soorten glas. Denk bijvoorbeeld aan veiligheidsglas, facetglas (met een mooie schuin aflopende rand), isolatieglas en zelfs glas in lood. Bij al deze glassoorten zijn verschillende bewerkingsmethoden mogelijk.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Voor een compleet overzicht van alle mogelijkheden neemt u contact met ons op. Dit doet u door te bellen met 0342-745720. Onze specialist helpt u dan graag verder.

Bekijk ook:

Spiegel op maat Barneveld
Glasbewerking
Scharnier douchedeur kapot

Vrijblijvend informatie aanvragen

Adres

Nijverheidsweg 3
3771 ME Barneveld

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
7:30 - 16:30

Vrijblijvend een offerte aanvragen?