Home » Glas » Glazen deur op maat

Glazen deur op maat

Geef uw interieur een moderne uitstraling met een glazen deur op maat. Glas Voorthuizen is gespecialiseerd in diverse glasbewerkingen, dus ook het snijden van glas. Zo krijgt u een prachtige glazen deur op maat. Denk hierbij aan een douchedeur, maar ook een glazen deur tussen uw woonkamer en de hal is mogelijk.

Z

Deskundig advies

Z

Specialist op het gebied van glas

Z

Glas snijden op maat

Laat uw glazen deur op maat maken van diverse soorten glas

Bij het laten maken van een glazen deur heeft u de keuze uit diverse soorten glas. Heeft u kleine kinderen, dan is het een goed idee om te kiezen voor veiligheidsglas, zodat uw kinderen zich niet kunnen snijden aan eventuele glasscherven. Bewoont u een oud huis, kies dan voor isolatieglas, zodat uw huis beter geïsoleerd wordt. Lijkt een glazen deur op maat van glas-in-lood u schitterend? Ook dit is mogelijk bij Glas Voorthuizen, zelfs het herstel hiervan.

Vervang uw deuren door glazen deuren

Bent u bezig met een verbouwing van uw huis, waarbij u uw huis een totale make-over geeft? Uw huis krijgt een totaal ander aanzien met glazen deuren. De perfecte glazen deur op maat laat u maken door de specialisten van Glas Voorthuizen. Deze specialist maakt glazen deuren in allerlei soorten glas, waaronder facetglas, dat voorzien is van een mooie schuin aflopende sierrand.

Kies voor een schitterende deur van glas

Onze glazen deuren worden met zorg voor u geslepen, precies zoals u dat wenst. Welk soort glas u ook wenst, met of zonder effect, het is allemaal mogelijk. Bespreek uw wensen via 0342-745720 en we maken graag een afspraak.

Bekijk ook:

Glasbewerking
Scharnier douchedeur kapot
Spiegel op maat Barneveld

Vrijblijvend informatie aanvragen

Adres

Nijverheidsweg 3
3771 ME Barneveld

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
7:30 - 16:30

Vrijblijvend een offerte aanvragen?