Home » Glas » Veiligheidsglas kopen

Veiligheidsglas kopen

Veiligheidsglas kopen kan snel en eenvoudig bij glashandel Glas Voorthuizen. Wij zijn gevestigd in Barneveld en bieden veiligheidsglas dat u op maat kan laten maken. Naast de verkoop van veiligheidsglas kunt u bij Glas Voorthuizen ook diverse werkzaamheden aan glas laten uitvoeren en andere soorten glas kopen.

Z

Deskundig advies

Z

Specialist op het gebied van glas

Z

Glas snijden op maat

Diverse soorten glas, waaronder veiligheidsglas, kopen bij Glas Voorthuizen

Het is verstandig om veiligheidsglas te kopen wanneer u bijvoorbeeld een douchedeur of legplank wilt maken of laten maken. Veiligheidsglas wordt eerst op maat gemaakt en geslepen. Vervolgens wordt het glas gehard in een speciale hardingsoven. Dit zorgt ervoor dat wanneer het glas stuk gaat het niet in grote stukken breekt, maar in allemaal kleine stukjes uit elkaar valt. Dat is veiliger wanneer u het glas bijvoorbeeld als douchedeur gebruikt.

Naast dat u bij ons veiligheidsglas kunt kopen, bieden we ook facetglas en isolatieglas. Facetglas is glas of spiegel waarbij aan de oppervlakte van de buitenzijde van de ruit een strook wordt weggeslepen. Als dit onder een bepaalde hoek gebeurt, ontstaat er een rand om het glas. Isolatieglas is een stukje bekender dan facetglas en simpel weg twee ruiten die aan elkaar zijn geplakt. Tussen die twee ruiten plaatsen we een aluminium strip voor de isolatie.

Neem telefonisch contact met ons op!

Bent u op zoek naar een bedrijf waarbij u facet-, isolatie of veiligheidsglas kunt kopen? Neem dan eens contact met ons op. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 0342-745720. Ons bedrijf is gevestigd aan de Nijverheidsweg 3 in Barneveld. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn!

Bekijk ook:

Isolatie glas kopen
Gebogen glas op maat
Glas rond snijden

Vrijblijvend informatie aanvragen

Adres

Nijverheidsweg 3
3771 ME Barneveld

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
7:30 - 16:30

Vrijblijvend een offerte aanvragen?