Home » Glas » Spiegel op maat Barneveld

Spiegel op maat Barneveld

Een spiegel op maat laten maken kan eenvoudig en snel bij Glas Voorthuizen in Barneveld. Wij zijn een glashandel die zich bezighoudt met diverse werkzaamheden op het gebied van glas. Of u nu een spiegel op maat wilt laten maken of een douchedeur van veiligheidsglas nodig heeft, u vindt het bij onze glashandel in Barneveld.

Z

Deskundig advies

Z

Specialist op het gebied van glas

Z

Glas snijden op maat

Koop uw spiegel op maat bij Glas Voorthuizen in Barneveld

Glas Voorthuizen is het bedrijf van Richard van Ginkel en Hans Middendorp. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de glasbranche en hebben hierdoor veel kennis opgedaan. Hierdoor kunnen we u ook adviseren, bij ons bedrijf in Barneveld, bij het kiezen van een spiegel op maat. U vertelt ons uw wensen en wij zorgen dat deze werkelijkheid worden.

Naast dat we een spiegel op maat kunnen maken, voeren we nog veel meer werkzaamheden uit bij onze glashandel in Barneveld. Zo snijden, slijpen, boren, zandstralen, buigen en lamineren we glas, kunnen we u van dienst zijn bij het renoveren of plaatsen van glas-in-lood en kunnen we glas UV lijmen. Ook verkopen we veiligheids-, facet- en isolatieglas dat we op maat kunnen maken.

Meer informatie? Bel direct!

Kies voor Glas Voorthuizen in Barneveld voor uw spiegel op maat. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op door te bellen naar het telefoonnummer: 0342-745720. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en geven u een geheel vrijblijvend en passend advies of offerte.

Bekijk ook:

Veiligheidsglas kopen
Glas laten snijden op maat
Spiegel op maat laten maken

Vrijblijvend informatie aanvragen

Adres

Nijverheidsweg 3
3771 ME Barneveld

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
7:30 - 16:30

Vrijblijvend een offerte aanvragen?