Home » Glas » Spiegel op maat laten maken

Spiegel op maat laten maken

Een spiegel op maat laten maken kan eenvoudig en snel bij Glas Voorthuizen in Barneveld. Wij zijn een glashandel die zich bezighoudt met diverse werkzaamheden op het gebied van glas. Of u nu een spiegel op maat wilt laten maken of een douchedeur van veiligheidsglas nodig heeft, u vindt het bij onze glashandel in Barneveld.

Z

Deskundig advies

Z

Specialist op het gebied van glas

Z

Glas snijden op maat

Een goed idee: een spiegel op maat laten maken

Een standaard spiegel is wellicht te klein of juist te groot om mooi in de ruimte waar hij voor bedoeld is te hangen. Daarom is het verstandig om een spiegel op maat te laten maken. Maar waar doet u dit het best? Bij Glas Voorthuizen, de specialist in Barneveld en omgeving. Bij ons kunt u uw spiegel op maat laten maken in iedere gewenste vorm. Vaak zijn spiegels rechthoekig of vierkant, maar bij Glas Voorthuizen is iedere vorm mogelijk.

Kies voor veiligheid, laat uw spiegel slijpen

Mooi hè, zo’n grote passpiegel. Maar omdat deze geen lijst heeft, kan zo’n spiegel wel scherpe randen hebben. Gelukkig hebben wij een oplossing. We slijpen uw spiegel graag voor u. Zo krijgt uw spiegel een gladde, vlakke en schuine zijde. Zo komen er geen scherpe randen aan uw spiegel, zodat bijvoorbeeld kleine kinderen zich er niet aan kunnen bezeren.

Laat uw spiegel maken en bewerken door de specialist

Natuurlijk zijn er veel bedrijven waarbij u een spiegel op maat kunt laten maken. Maar niet alle bedrijven zorgen voor een nette afwerking en voor de juiste bewerking. Wij doen dit wel. Wij snijden uw spiegel op maat en zorgen voor de juiste afwerking en bewerking. Bel voor het bespreken van uw wensen 0342-745720.

Bekijk ook:

Glas rond snijden
Isolatie glas kopen
Gebogen glas op maat

Vrijblijvend informatie aanvragen

Adres

Nijverheidsweg 3
3771 ME Barneveld

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
7:30 - 16:30

Vrijblijvend een offerte aanvragen?