Home » Glas » Gat in glas maken

Gat in glas maken

In sommige situaties wilt u een gat in glas maken, zoals wanneer u scharnieren in een deur wilt maken of wanneer er stopcontacten in een keukenachterwand geplaatst worden. Ook wanneer u glazen deurtjes in een vitrinekast wilt laten maken, staan wij graag voor u klaar. Wij boren ook hier vakkundig gaten in, zodat u de deuren eenvoudig opent en sluit.

Z

Deskundig advies

Z

Specialist op het gebied van glas

Z

Glas snijden op maat

Vakkundig een gat in glas maken

Glas Voorthuizen is de glasspecialist voor Barneveld en omgeving. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het snijden van glas. Niet alleen snijden wij het glas in allerlei vormen, maar ook voor het snijden van een gat in glas maken wij graag een gaatje in onze agenda. Op die manier bieden wij u een volledige service.

Zeer veelzijdige glasspecialist

Glas Voorthuizen is een veelzijdige glasspecialist. Behalve voor het snijden van glas, houden wij ons ook bezig met bijzondere werkzaamheden aan glas, zoals zandstralen, waarmee het glas dof wordt gemaakt. Een andere bewerkingsmethode die veel vakkennis vereist, is het buigen van glas. Gebogen glas wordt gebruikt in bijvoorbeeld toonbanken en draaideuren.

Kies voor de expert met ruim 20 jaar ervaring

Al onze kennis hebben wij opgebouwd in onze ruim 20 jaar ervaring. Zo hebben wij de fijne kneepjes van het vak geleerd, waardoor wij nu ook gespecialiseerd zijn in bewerkingsmethoden die extra veel vakkennis vereisen. Wilt u een gat in glas laten maken, of op een andere manier glas laten bewerken? Bel 0342-745720 en we bespreken alle mogelijkheden.

Bekijk ook:

Scharnier douchedeur kapot
Spiegel op maat Barneveld
Glasbewerking

Vrijblijvend informatie aanvragen

Adres

Nijverheidsweg 3
3771 ME Barneveld

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
7:30 - 16:30

Vrijblijvend een offerte aanvragen?