Home » Glas » Gebogen glas op maat

Gebogen glas op maat

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u gebogen glas op maat kan leveren? Informeer dan eens naar de mogelijkheden die Glas Voorthuizen u kan bieden. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn bij onder andere het leveren van gebogen glas op maat, maar ook voor veiligheidsglas, isolatieglas of facetglas bent u bij ons aan het juiste adres!

Z

Deskundig advies

Z

Specialist op het gebied van glas

Z

Glas snijden op maat

Glas Voorthuizen: de specialist voor gebogen glas op maat

Gebogen glas is glas dat gebogen is zodat het een ronde vorm aanneemt en wordt vaak op maat gemaakt voor serres, draaideuren en toonbanken. Denk bijvoorbeeld aan de toonbank bij een visboer of bakker. Gebogen glas wordt gemaakt door het gecontroleerd opwarmen van een vlakke glasplaat. Dit kan door middel van kou en warmte.

Gecompliceerd proces

Het maken van gebogen glas op maat is een gecompliceerd proces. Glas Voorthuizen heeft veel ervaring op het gebied van gebogen glas en we kunnen u daarom goed adviseren en vertellen wat wel en niet haalbaar is. Wij hanteren de maximale afmeting van ongeveer 1500 millimeter breed, 2500 millimeter hoog/lang en 4 tot 12 millimeter dik.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak!

Bent u geïnteresseerd in het gebogen glas op maat van Glas Voorthuizen? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar het telefoonnummer 0342-745720. Wij denken graag met u mee en voorzien u graag van een passend advies en/of offerte. Dit is geheel vrijblijvend. Naast gebogen glas, kunnen we u ook van dienst zijn bij diverse andere soorten glas, waaronder isolatieglas of veiligheidsglas.

Bekijk ook:

Gat in glas maken
Specialist in glas
Glazen deur op maat

Vrijblijvend informatie aanvragen

Adres

Nijverheidsweg 3
3771 ME Barneveld

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
7:30 - 16:30

Vrijblijvend een offerte aanvragen?